http://www.socialfocus.dk/uploads/images/topimage/top_billede_05.jpg

Vi tager altid en samtale uden forventninger

Peter Frøge — Leder

Stifter og leder af Social Focus, som de sidste 25 år har varetaget behandlingsopgaver indenfor udsatte unge  / voksne og deres familier samt socialpsykiatrien. Uddannet socialpædagog, suppleret med 3-årig diplomuddannelse i systemisk teori og metode samt en 2-årig efteruddannelse i organisation og ledelse.

Sophus Kirkeby Windeløv — Terapeut

Uddannet skuespiller og terapeut. Adskillige års erfaring med udsatte unge og voksne indenfor socialpsykiatrien.

Morten Langkilde-Olesen — Pædagog

En til en coaching via fysiske oplevelser og jobtræning, opstart og etablering af et selvstændigt liv i egen bolig, job og uddannelse.

Bente Frøge — Pædagog

Uddannet pædagog blandt andet ved indskolingen på Bernadotteskolen. Arbejdet med udsatte unge samt voksne indenfor socialpsykiatrien. Mange års erfaring indenfor den danske samt internationale filmbranche.

Henrik Schou Poulsen — Lærer

Giver individuel undervisning i dansk, matematik, engelsk og samfundsfag.
Fokus på fysisk træning som et redskab til øget velvære for de unge og optimere deres evne til at tilegne sig faglig viden.

Lars Stryhn — Lærer

Giver individuelundervisning og styrer projektforløb i dansk, matematik og engelsk og kreative fag.

Martin Kreutzer — Livsstilsvejleder

Coaching i livsstilsvalg indenfor kost, motion, rygning og stress, og at udstikke kontante retningslinjer, der er nemme at omsætte til handling. 

Torsten Warrer — Psykiater

Rådgivning og behandling af psykotiske tilstande, personlighedsforstyrrelser, ADHD, selvskadende unge, komplicerede medicinske problemstillinger.

Psykologer

Social Focus har en række psykologer med forskellige specialer, der giver løbende supervision og konsultation med unge og voksne.

Charlotte Freisleben Schmidt — Sekretær

Døssing & Partnere

Rasmus Bjørn Christiansen — Advokat

Advokatfirmaet Jane Heller